Hartelijk welkom bij Babor Beauty Spa Desiree Vreriks in Wierden. Laat je ontvoeren op een ontdekkingsreis door de wereld van schoonheid en welbehagen.

Ervaar de totale werking van de BABOR cosmetica.

In onze salon zijn we volledig opgeleid en uitgerust om aan al jouw individuele schoonheidsbehoeften te voldoen. Deskundig en persoonlijk advies is essentieel om ervoor te zorgen dat je het beste uit jouw behandeling haalt en echt tot bloei komt op jouw persoonlijke huidverzorgingsreis! Ontdek de unieke BABOR-methoden die door Babor Beauty Spa Desiree Vreriks worden gebruikt.

Onze salon is ook gespecialiseerd in MEDICAL BEAUTY (medisch geïnspireerde cosmetica). Ondersteund door de 30 jaar ervaring van Desiree, bestrijkt onze salon elk gebied van de moderne cosmetica.

Nieuw bij ons in de salon: DR. GRANDEL

Wij gebruiken alleen professionele eersteklas producten in onze salon. Door onze jarenlange ervaring in het omgaan met huidproblemen, de nieuwste schoonheidstechnologieën en beautyextra’s hebben wij recent besloten onze productenlijn uit te breiden met DR. GRANDEL. Deze producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Wetenschappelijke methodes en professionele standaards resulteren in producten die op geoptimaliseerde natuur made in Germany vertrouwt. Dat geeft ons ook het veilige gevoel steeds voor het beste te kiezen.

Op onze website kun je jouw individueel „zorgeloos totaalpakket“ voor thuis samenstellen. Niet alleen innovatieve BABOR- maar ook DR. GRANDEL verzorging, geheel volgens jouw smaak en afgestemd op jouw huidbeeld.

Wij begroeten je graag in onze salon.
Boek nu jouw afspraak via 0546 – 572 922 (ook WhatsApp).